Bu da size Kızkalesi
pansiyonlarında,motellerinde,otellerinde veya apart otellerinde daha uygun
fiyatlarla konaklama imkanı sunar.

Kızkalesi Pansiyon ve Otel Fiyatları 2022

Kızkalesi Pansiyon ve Otel Fiyatları 2022

2022 için Mersin Kızkalesi’nde pansiyon,apart otel ve otel fiyatlarından bahsetmek istiyorum. Tabi bu fiyatlar, Kızkalesi’nde Ucuz Pansiyon Bulma Rehberi yazımda belirttiğim gibi haftasonu ve haftaiçi zamanlarına göre değişiklik gösterebilir. Ayrıca uzun bir tatil yapacaksanız ya da kalabalık bir grupsanız otel veya pansiyon sahipleriyle pazarlık yapma şansınız her zaman var.

2022 yılında Kızkalesi’nde Ortalama Pansiyon,Apart Otel ve Otel Fiyatları

Kızkalesi Pansiyon Fiyatları 75TL – 200TL

Kızkalesi Apart Otel Fiyatları 150TL – 500TL

Kızkalesi Otel Fiyatları 150TL – 1100TL

Otel ve pansiyon fiyatları, kahvaltı ya da 3 öğün yemek hizmetinin olmamasına göre ve denize yakınlığa göre değişebiliyor. Ama önceki yazılarımda belirttiğim gibi, Kızkalesi için denize yakınlık pek dert etmeniz gereken bir durum değil, çünkü söylediğim gibi Kızkalesi küçük bir belde ve her yer denize ve birbirine yakın.

Yemeği de dışarıdan yiyecekseniz, neredeyse bütün otel ve pansiyonların çevresinde kafi miktarda restoran var. Yeterince gezer ve araştırma yaparsanız, ucuz ve kaliteli restoranları rahatlıkla bulabilirsiniz. Sitemizde bulunan otel ve pansiyon sahipleri, sizlere bu konuda yardımcı olacaktır. E tabi… yerlisinden daha iyi kim bilebilir ki Kızkalesi’ni.

Ayrıca otel,apart otel ve pansiyon fiyatları Ramazan ve Kurban Bayramlarında çok yukarı çıkabiliyor. Bu da mümkün olan en erken dönemde, erken rezervasyon yapmanızın Kızkalesi için çok önemli olduğunu gösteriyor.

Biz ra6.org gerçekten iyi otel ve pansiyonlarla çalışmaya gayret ediyoruz. Ve bu tesislerin uygun fiyatlı olmaları da bizim için önemli.

2022 yılında Kızkalesi’nde Otel,Apart Otel ve Otel Fiyatlarında İndirim ve Pazarlık İmkanı

Sitemizde direkt otel ve pansiyon sahiplerinin iletişim bilgileri olduğu için sitemizin ismini onlara söylemeniz size indirim olanağı sağlayacaktır. Ayrıca bu size pazarlık yapma imkanı da sağlar. Ve unutmayın çok yakınında bar ve disko olan yerlerde gürültü sorunuyla karşılaşabilirsiniz.Ve bar ve diskolar genelde sahil kenarında. Kafa dinleyeceğim ben diyorsanız buna mutlaka dikkat etmelisiniz.

Kızkalesi’nde otelinizi seçerken yer konusunda 4 seçeneğiniz var:

  • Dağ,Orman Manzaralı Odalar,
  • Dağ,Orman Manzaralı + Deniz Manzaralı Odalar
  • Sadece Deniz Manzaralı Odalar
  • Kızkalesi’nde ne Denizi ne de dağ tarafını gören odalar

Aslında fiyatlar da biraz buna göre şekillenecektir. Tercihinize göre  kalacağınız yere bu konuları sormayı unutmayın. Hoş nerede kalırsanız kalın, Kızkalesi tarihiyle ve güzel sahiliyle tatil yapmak için çok uygun bir yer.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.